În al doilea episod al calatoriei culinare, alaturi de Ford Ranger Raptor, in Europa, bucătarul Nicholas Hahn și-a creat reteta la TISK Speisekneipe, in Berlin.
Pentru reteta sa, Hahn a folosit fructe de ienupăr sălbatic din Alpii Svabi, o zonă montană din sud-vestul Germaniei, învecinată cu Franța și Elveția.
Apoi, a folosit crenguțe din ramurile plantei pentru a infuza un pește, servind-ul apoi cu ciuperci chanterelle flambate, alaturi de salată locală și ierburi de sezon, flori comestibile, ridichi și un bulion de roșii salbatice.
Nicholas Hahn, chef-ul Restaurantului Ai Pero din Andernach, Germania: „Pentru mine este foarte important să îmi creez propriul fel de mâncare și să ma diferentiez de alți bucătari. În trecut, era normal ca oamenii să iasă și să culeagă ingredientele din natura, dar acum poți cumpăra atât de mult din supermarket, iar produsele sălbatice sunt trecute cu vederea. Încerc să readuc această tradiție cu acest fel de mâncare, pentru oaspeți.”
Sursa: FORD
Comentarii
Trimiteți un comentariu