Gustul aventurii cu Ranger Raptor si Chef Neil Rankin

În cea de-al treilea episod din seria celor cinci calatorii culinare cu Ranger Raptor, chef Neil Rankin, proprietar și bucătar sef al restaurantelor Temper, din Londra, a introdus în meniurile sale ingrediente naturale, "salbatice", cu rezultate remarcabile.
„Ca si bucătar, este ușor să te plafonezi in propria bucătărie. Puteți deveni foarte usor limitat cu ceea ce vă oferă furnizorii dvs., sau sa va diferentiati în ceea ce priveste meniul dvs. și să alegeti altceva decat ceea ce este firesc. Un lucru foarte special în această țară, chiar în orice țară, sunt ingredientele sale naturale, care se integreaza din ce in ce mai bine in retetele noastre."
Rankin a călătorit în Cornwall și s-a întâlnit cu Mike de Stroumillo pentru a cauta boabe de clopot, precum și ierburi de coastă, samphire de pe stanci și fasole de mare, pentru a-și crea condimentele marinatei, si a pune la macerat timp de 60 de zile, coastele de vită Hereford.
„Am privit asezonarea dintr-o perspectivă naturală, am căutat ingrediente care ar putea fi gasite in natura si care se potrivesc cu ceea ce voiam să asezonez. Cred că lucrurile care cresc în apropierea vitelor au un fel de simetrie a aromelor.”
Sursa: FORD

Comentarii